u-dnipri-vidkryly-tretii-v-ukraini-tsentr-rekrutynhu-do-syl-oborony

У Дніпрі відкрили третій в Україні центр рекрутингу до Сил оборони

 • 24762 переглядiв

Україна відкрила третій і один з найбільших рекрутингових центрів для Збройних сил у Дніпрі, пропонуючи сотні вакансій на бойові та допоміжні посади для тих, хто бажає долучитися до захисту країни.

Сьогодні у Дніпрі розпочав роботу третій в Україні і один з найбільших центрів рекрутингу до Сил оборони. Про це УНН повідомляє із посиланням на Міноборони.  

Деталі 

Відкрили ще один центр рекрутингу української армії за адресою проспект Слобожанський 8, Лівобережний ЦНАП. У центрі кожен охочий зможе отримати інформацію щодо можливості застосування своїх професійних навичок у Силах оборони країни. 

"Це місце для патріотів, які прагнуть наблизити перемогу, але не знають, чим можуть бути корисні у війську. Це місце, де всі охочі зможуть отримати відповіді, як долучитися до захисту держави", - зазначила заступник міністра оборони України Наталія Калмикова.

Як повідомляється, у центрі вже доступні сотні вакансій військових частин ОК "Схід", Національної Гвардії України та Територіальної оборони. Позиції охоплюють бойові та підтримуючі напрямки, включаючи кухарів, водіїв, ремонтників техніки, операторів БПЛА, бухгалтерів та багато інших.

Доповнення 

Протягом квітня цього року планується відкриття рекрутингових центрів у шістьох інших містах Дніпропетровської області, включаючи Кривий Ріг, Кам'янське, Покровськ, Павлоград, Синельникове та Новомосковськ.

Загалом по країні заплановано відкриття 27 центрів рекрутингу ЗСУ до кінця першого півріччя 2024 року.

Раніше вже такі центри відкрились у Львові та Запоріжжі