u-dnipropetrovskiy-oblasti-na-khabari-zatrimano-zastupnika-viyskovogo-komisara

У Дніпропетровській області на хабарі затримано заступника військового комісара

 • 3326 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. У Дніпропетровській області затримано заступника військового комісара, який за не призов громадянина на строкову військову службу навесні 2019 року, вимагав від нього неправомірну вигоду. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу військової прокуратури Південного регіону України.

"Встановлено, що заступник військового комісара одного з міст Дніпропетровської області через не призов громадянина на строкову військову службу навесні 2019 року, вимагав від нього неправомірну вигоду у вигляді товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 8000 гривень", - йдеться в повідомленні.

Після отримання зазначеної суми хабара посадовець затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Військовою прокуратурою затриманій особі планується повідомлення про підозру у вчиненні корупційного кримінального злочину і звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, слідчі Державного бюро розслідувань спільно зі співробітниками Служби безпеки України затримали патрульного з Львівської області, якого запідозрили в спробі допомогти з відстрочкою призову на строкову службу в Збройних силах України за 1,2 тисячі доларів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП