u-dpsu-rozpovili-yak-propuskatimut-na-vibori-mizhnarodnikh-sposterigachiv

У ДПСУ розповіли, як пропускатимуть на вибори міжнародних спостерігачів

 • 17249 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Державна прикордонна служба України під час виборів до Верховної Ради та виборчої кампанії буде діяти щодо міжнародних спостерігачів так само, як і під час виборів президента. Про це у коментарі УНН повідомив начальник відділу з питань взаємодії з засобами масової інформації Держприкордонслужби України Андрій Демченко.

"Державна прикордонна служба України буде діяти (під час виборів до ВР – ред.) так само, як і під час виборів президента України, і пропускати міжнародних спостерігачів за списками, наданими виключно ЦВК", - сказав Демченко.

На питання про те, чи отримала вже ДПСУ списки ЦВК зі спостерігачами, співрозмовник зауважив, що до служби надходять попередні списки громадян, вони доповнюються.

"Є вже і списки, передані, тих, хто є безпосередньо зареєстрованими. Наскільки мені відомо, саме в зареєстрованих списках, які є в Державній прикордонній службі, громадян Росії немає", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії запропонували кандидатури спостерігачів за достроковими виборами в Україні

Як повідомляв УНН, 12 липня ЦВК відмовила в реєстрації 17 офіційних спостерігачів від БДІПЛ ОБСЄ через їхнє російське громадянство.

Нагадаємо, станом на 12 липня ЦВК зареєструвала 1 413 іноземних спостерігачів на позачергові парламентські вибори.

Українські Національні Новини

Політика