u-dpsu-za-dobu-zafiksovano-8-novikh-vipadkiv-zakhvoryuvannya-na-covid-19

У ДПСУ за добу зафіксовано 8 нових випадків захворювання на COVID-19

 • 12202 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. У Держприкордонслужбі за добу зареєстровано 8 нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19, а у Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького загалом зафіксовано 14 хворих. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, інформує УНН.

"За минулу добу серед персоналу відомства загалом зареєстровано 8 нових випадків захворювання на COVID-19. При отриманні позитивних результатів тестування одразу ж встановлюється коло контактних осіб, які перебувають під контролем медиків. Разом з тим не відповідає дійсності інформація щодо різкого збільшення захворюваності у Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького. Так, станом на 08 вересня 2020 року, з початку пандемії коронавірусної хвороби в академії зафіксовано 14 позитивних тестів на COVID-19", - зазначили у ДПСУ.

Зазначається, що із загальної кількості військовослужбовців та працівників навчального закладу, які отримали лабораторне підтвердження захворювання на коронавірусну хворобу, одужали 4, ще 10 осіб продовжують лікуватися амбулаторно. Також під контролем медиків наразі перебувають 120 співробітників, які могли контактувати з хворими.

Як повідомлялося раніше в УНН, у ЗСУ за добу зареєстрували близько 30 нових випадків COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство