u-dpsu-zayavili-pro-vidsutnist-cherg-z-ukrayinskoyi-storoni-na-adminmezhi-z-krimom

У ДПСУ заявили про відсутність черг з української сторони на адмінмежі з Кримом

 • 12422 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. На контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінмежі з окупованим Кримом, де виконують свої завдання українські прикордонники, черг та скупчення людей не було. Про це в коментарі УНН розповів помічник голови Держприкордонслужби України - прессекретар Андрій Демченко.

"На даний час ми не фіксуємо черг, чи скупчення людей, чи проблемних питань, які пов’язані з пропуском громадян через адмінмежу… На контрольних пунктах в’їзду-виїзду, де виконують свої завдання українські прикордонники, черг та скупчення людей не було", - розповів Демченко.

Також на питання, чи є наразі черги на адмінкордоні між Україною та анексованим Кримом, Демченко сказав: "Я не можу підтвердити чи спростувати, яка там наразі ситуація".

Нагадаємо, раніше Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомляв, що на адмінкордоні між Україною та анексованим Росією Кримом зібралась черга у сотні людей зі сторони Кримського півострова.

Раніше УНН повідомляв, що рішенням уряду України було призупинено проїзд через КПВВ на адмінмежі з Кримом з 9 серпня 2020 року до 30 серпня 2020 року, за виключенням деяких категорій громадян України та членів їх сімей.



Українські Національні Новини

Суспільство