u-dtp-na-odeschini-postrazhdali-pyatero-lyudey

У ДТП на Одещині постраждали п'ятеро людей

 • 10411 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Внаслідок ДТП в Одеській області загинула жінка, ще п'ятеро людей госпіталізовані. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласного управління поліції.

Так, ДТП за участі автомобілів Daewoo та Volkswagen сталася на автошляху "Одеса – Кучургани".

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля Daewoo, рухаючись у бік міста Одеси, не впорався з керуванням, автомобіль винесло на зустрічну смугу, що призвело до зіткнення з зустрічним автомобілем Volkswagen. В результаті зіткнення пасажирка, яка сиділа біля водія Daewoo, загинула на місці. А жінка, 11-річний хлопчик і немовля, які знаходилися на задньому сидінні, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були доставлені в лікарню. Крім того, внаслідок зіткнення було госпіталізовано водія та пасажирку автомобіля Volkswagen", – прокоментували в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семеро людей загинули через ДТП з пожежею у США

На місці працює слідчо-оперативна група по ДТП, а також співробітники ДСНС. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, у ДТП у Запорізькій області загинула одна людина, ще п'ятеро людей, серед яких двоє маленьких дітей, потрапили до лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У ДТП на Одещині постраждали п'ятеро людей

     • 10411 переглядiв

    ООН: близько 30% жертв торгівлі людьми - діти

     • 10610 переглядiв

    У Карпатах досі не можуть знайти зниклого туриста

     • 13350 переглядiв

    У Румунії пройде неофіційний саміт ЄС

     • 12531 переглядiв

    В аеропорту Львова затримуються рейси

     • 11742 переглядiв