u-dtp-na-stolichniy-velikiy-kiltseviy-zaginuli-dvoye-lyudey

У ДТП на столичній Великій Кільцевій загинули двоє людей

 • 16814 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. У Києві, на Великій Кільцевій дорозі, сталася ДТП, у результаті якої двоє осіб загинули, а ще двоє госпіталізовані з тяжкими травмами. Про це УНН повідомляє із посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

"За попередньою інформацією, водій Audi, не впоравшись із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення із BMW. У результаті автопригоди водій Audi та пасажир, що сидів на передньому сидінні, загинули на місці, ще двоє пасажирів авто госпіталізовані до реанімаційного відділення", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці проводять необхідні слідчі дії. Призначена низка відповідних експертиз для встановлення усіх обставин події.

"За даним фактом слідчі столичної поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, через зіткнення двох автомобілів у Голосіївському районі столиці загинула людина, ще п'ятеро у лікарні. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП