u-dtp-na-zakarpatti-postrazhdali-troye-lyudey

У ДТП на Закарпатті постраждали троє людей

 • 16000 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів у Закарпатській області отримали травми троє людей. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

Сьогодні, 31 жовтня, об 11:50, до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні двох постраждалих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в селі Підвиноградів Виноградівського району.

На місце аварії виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що аварія трапилася внаслідок зіткнення двох авто. Встановлено, що водій автомобіля Volkswagen, рухаючись назустріч автомобілю, порушив правила обгону, у результаті чого трапилося зіткнення.

За кермом автомобіля Volkswagen перебував 26-річний виноградівець. Його, разом із 29-річним пасажиром, госпіталізували до рай лікарні. Згодом за наданням медичної допомоги звернувся і водій автомобіля Opel Omega, 52-річний житель села Фанчиково.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Автомобілі поміщено на арештмайданчик Виноградівського відділення поліції.

Нагадаємо, в результаті ДТП на Донбасі загинуло двоє людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП