u-dtp-z-reysovim-avtobusom-zaginuli-troye-lyudey

У ДТП з рейсовим автобусом загинули троє людей

 • 15503 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 12 січня. УНН. Водій авто "ВАЗ", за попередніми даними, у Краматорську не впорався з керуванням та зіткнувся з рейсовим автобусом "Старий город - Малотаранівка". Сім'я з трьох осіб загинули на місці, водій та ще одна пасажирка - в лікарні, повідомили УНН у відділі комунікації ГУ НП в Донецькій області.

Попередньо встановлено, що водій легковика "ВАЗ 2110" не вибрав безпечний швидкісний режим. 20 пасажирів маршрутного таксі не постраждали.

"Аварія сталася сьогодні, близько 11:00. 61-річний водій авто "ВАЗ 2110" не впорався з керуванням транспорту, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з громадським автобусом. Внаслідок чого 3 пасажира легковика загинули на місці. Ще одну пасажирку доставлено в реанімацію у важкому стані, водій отримав тілесні ушкодження", - зазначили у прес-службі Краматорського відділу поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, через ожеледицю мікроавтобус в'їхав у вантажівку, троє постраждалих.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП