u-fbu-prokomentuvali-nedopusk-rosiyskoyi-delegatsiyi-na-chye-z-boksu

У ФБУ прокоментували недопуск частини російської делегації на ЧЄ з боксу

 • 10306 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Рішення про недопуск частини делегації команди Росії на територію України на чемпіонат Європи з боксу було прийнято українськими прикордонниками. Про це УНН повідомили у прес-службі Федерації боксу України.

У прес-службі зауважил, що питанням пропуску іноземних громадян на територію України займається Державна прикордонна служба України.

"Спираючись на постанову № 367 «Про затвердження Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї», було прийняте рішення про недопуск частини делегації команди Росії на територію України", - йдеться в повідомленні.

У ФБУ наголосили, що українська Федерація боксу виступає за дотримання спортивного принципу, але, якщо з боку представників російської делегації були правопорушення, то рішення щодо в'їзду не в їх компетенції.

"Всі документи стосовно складу російської делегації ми вчасно надали у відповідні органи, які прииймають рішення про допуск. Серед недопущених на змагання боксер у ваговій категорії до 81 кг, кілька вболівальників, журналісти та прес-аташе Федерації боксу Росії. Всього 9 осіб. Зараз йдеться про заміну спортсмена у зазначеній ваговій категорії", - наголосили в прес-службі.

Нагадаємо, дев'ятьох російських учасників і вболівальників чемпіонату з боксу не пропустили в Україну.

Українські Національні Новини

Спорт