u-ffu-pidbili-pidsumki-futbolnogo-turniru-belanov-cup-2019

У ФФУ підбили підсумки футбольного турніру BELANOV CUP-2019

 • 7314 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Всеукраїнський футбольний турнір BELANOV CUP-2019 показав перспективу повсюдного розвитку футболу в країні. Про це заявив віце-президент Федерації Футболу України Вадим Костюченко, передає УНН.

Зазначимо, що турнір стартував 13 квітня. Участь у заході взяли 16 команд з Києва, Одеси, Хмельницького, Харкова, Сум, Чернігова, Броварів, Вишгорода, Фастова і Могилів-Подільського.

"Я хочу особливо відзначити, що в цих змаганнях взяли участь не тільки команди молодих гравців зі столиці, великих міст, а й з регіональних населених пунктів. Федерація футболу країни ставить одним з основних своїх завдань повноцінний розвиток найпопулярнішої на планеті гри саме повсюдно. А результат ми бачимо як у сьогоднішньої Національної збірної України, так і в фіналі цьогорічного турніру", - зазначив Костюченко.

Футбольний функціонер додав, що відтепер турнір буде проходити на постійній основі.

"Хлопці і дівчата повинні знати не тільки іноземних футбольних гравців, але і брати приклад і пишатися своїми майстрами шкіряного м'яча, які прославили український футбол у всьому світі", - сказав Костюченко.

Всеукраїнський дитячий турнір BELANOV CUP-2019 є спільним проектом ФФУ і володаря "Золотого м'яча" Ігоря Бєланова.

Нагадаємо, днями стартував відкритий чемпіонат Героїв АТО з футболу.

Українські Національні Новини

Спорт