u-fraktsiyi-sluga-narodu-schodnya-fiksuyut-novikh-khvorikh-na-covid-19-getmantsev

У фракції "Слуга народу" щодня фіксують нових хворих на COVID-19 - Гетманцев

 • 15340 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Кожного дня у фракції "Слуга народу" у Верховній Раді фіксують нових хворих на коронавірусну хворобу COVID-19. Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу", голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев в ефірі телеканалу ZIK, передає кореспондент УНН.

"Кожного дня ми отримуємо звістки про чергового захворілого на COVID-19. Це я маю на увазі нашу фракцію, навіть не всю Верховну Раду. Хвороба нікого не обходить і, на жаль, дійсно, ця проблема у нас є. Тим більше, на сьогодні у нас ідуть місцеві вибори, депутати дуже багато спілкуються з виборцями, з різними людьми, і тому вони так само, як і інші - хворіють на цю хворобу", - зазначив він.

Нагадаємо, у Верховній Раді України наприкінці вересня зафіксували спалах захворюваності на коронавірусну хворобу серед нардепів та працівників Апарату ВР — до 10 осіб. 

Через це пленарні засідання 1 та 2 жовтня були відмінені. Нардепи працювали у комітетах онлайн. Так, наступне засідання Верховної Ради України планується провести 20 жовтня.

Українські Національні Новини

Політика