u-frantsiyi-rozbivsya-turistichniy-litak-ye-zagibli

У Франції розбився туристичний літак, є загиблі

 • 20065 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. Сталася аварія туристичного літака на території департаменту Савоя на південному сході Франції. Внаслідок авіакатастрофи загинули три людини. Про це пише УНН з посиланням на Le Parisien.

Деталі

Аварія сталася в муніципалітеті Сен-Коломбан-де-Вільяр. Він розташований біля відомчої дороги, за чотири кілометри вниз за течією від перевалу Глендон. Загалом на порятунку були задіяні тридцять три пожежники та 21 одиниця техніки.

Літак незабаром після катастрофи. За словами свідків, літак врізався в ялинки, перш ніж вибухнути під час польоту та розбитися, розколовшись навпіл посеред дороги.

Четвертий пасажир літака, що катапультувався під час катастрофи літака, який прилетів з клубу льотчиків з Луари-Атлантики, був евакуйований гелікоптером CRS з Модена в ЧУ де Ліон. За інформацією гірських рятувальних служб, це молода жінка, вік якої не розголошується. Жодних подробиць про інших трьох жертв поки не оприлюднюють.

Троє людей, які стали свідками аварії, також були доставлені до служби порятунку після шоку. У ратуші Сен-Коломбана було активовано кризовий підрозділ, а в сільській раді має відбутися прес-конференція.

Доповнення

Раніше УНН писав, що на території африканської країни Малі розбився французький винищувач Mirage 2000.

Українські Національні Новини

Новини Світу