u-frantsiyi-sogodni-startuye-vsesvitniy-forum-za-demokratiyu

У Франції сьогодні стартує Всесвітній форум за демократію

 • 12640 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. У французькому місті Страсбург сьогодні стартує 8-й Всесвітній форум за демократію, передає кореспондент УНН.

Так, форум триватиме до 8 листопада і буде присвячений тієї ролі, яку для демократії відіграє інформація. Головна тема - "Чи знаходиться демократія під загрозою в століття інформації?".

"Інформація різко змінюється. Традиційні засоби масової інформації в даний час доповнюються, конкурують з веб-сайтами, блогами і соціальними мережами і часто знаходяться в тіні. Ці нові джерела інформації дозволяють мільйонам людей обмінюватися інформацією одним клацанням миші, без будь-яких фільтрів і без будь-якого контролю. Зіткнувшись з цими потрясіннями, питання надійності і доступності інформації, які є основними умовами участі громадян в демократичних процесах, буде мати ключове значення для обміну думками", - пишуть організатори на сайті заходу.

Організаторами заходу є Рада Європи у партнерстві з керівництвом міста Страсбург, регіону Франції Великий Схід, радою департаменту Нижній Рейн, а також французьким урядом.

Як повідомляв УНН, уряд підпише угоду на 300 млн доларів інвестицій після форуму в Маріуполі.

Українські Національні Новини

Новини Світу