u-frantsiyi-vid-koronavirusu-pomerli-674-lyudini

У Франції від коронавірусу померли 674 людини

 • 13514 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. У Франції з початку епідемії від наслідків коронавірусу померли 674 людини. Про це заявив представник міністерства охорони здоров'я країни Жером Саломон, передає УНН з посиланням на Міжнародне французьке радіо.

За добу від хвороби, викликаної вірусом, померли 112 осіб.

Всього станом на 22 березня влада зафіксувала понад 16 тисяч випадків зараження. Однак, як зазначили у відомстві, ця цифра є заниженою: аналізи на коронавірус беруть не у всіх людей, симптоми яких викликають підозри.

Згідно із заявою влади, через хворобу, викликану коронавірусом, госпіталізовано 7 240 осіб, з них 1646 перебувають у важкому стані. За останні два місяці від коронавірусу вдалося вилікувати 2200 пацієнтів, які потрапили до лікарень.

У неділю ввечері Національна асамблея Франції в остаточному читанні прийняла закон, який дозволяє ввести в країні надзвичайний санітарний стан. Він також передбачає перенесення другого туру муніципальних виборів, збільшення штрафів для тих, хто багато разів порушив правила карантину, і дозволяє роботодавцям змусити співробітників взяти оплачувану відпустку на шість днів.

Нагадаємо, у Франції за порушення карантину оштрафовані майже п'ять тисяч людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу