u-frantsiyi-zatrimali-kradiya-obruchki-u-naschadka-napoleona

У Франції затримали крадія обручки у нащадка Наполеона

 • 13470 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Французькій поліції вдалося затримати людину, яка вкрала в минулий понеділок обручку у майбутньої дружини спадкоємця імператорського престолу Франції, нащадка Наполеона III. Про це повідомляє УНН з посиланням на газету Le Parisien.

Обручку знайдено. Її вартість оцінюється в кілька мільйонів євро. Зроблене в XX столітті, воно прикрашене виконаними з дрібних діамантів зображеннями бджіл - емблеми Наполеона Бонапарта.

У центрі кільця - великий білий діамант в 40 карат. Всі ці діаманти, використані для створення кільця, раніше належали імператриці Євгенії, дружині Наполеона III, племінника Наполеона I.

Кільце було вкрадено з автомобіля 32-річного Жан-Крістофа Наполеона і зарученої з ним графині Олімпії геть Арко-Зінберг, племінниці короля бельгійців. Вони приїхали в гості до батьків Жан-Крістофа і припаркували свій Mercedes на вулиці, не замкнувши його двері. У машині залишилася сумочка принцеси. Саме її і вкрав злодій - крім коштовності в ній знаходився паспорт жінки та банківська картка.

Саме по ній поліція і вийшла на слід злодія. Правоохоронцям вдалося швидко визначити, що з картки кілька разів знімалися гроші. У перший раз це сталося в одному з японських ресторанів Парижа. Потім злочинець використовував картку, щоб оплатити трьох днів перебування в дуже дорогому готелі.

Після цього він був швидко затриманий поліцією. Відповідно до опису, затриманий - уродженець Східної Європи. На думку слідчих, він не знав справжньої вартості вкраденого кільця. Тепер воно буде використано, як і було задумано, на церемонії вінчання. Кільце було подаровано майбутнім молодятам батьками Жан-Крістофа Наполеона.

Нагадаємо, на вечір 21-ї суботи мобілізації учасників руху "жовтих жилетів", які вийшли на мітинги по Франції, у Парижі затримали вже 43 людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу