u-fsb-rf-pokhvalilis-scho-vidavili-ukrayinskikh-diversantiv-iz-bryanschini

У фсб рф похвалились, що "видавили" "українських диверсантів" із брянщини

 • 1555354 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. У фсб рф похвалились, що "видавили" "українських диверсантів" із брянської області, хоча раніше російські ЗМІ повідомляли, що вони пішли самі, передає УНН.

Деталі

У фсб рф повідомили, що в результаті вжитих заходів вилазку "українських націоналістів" у климівському районі брянської області припинено. У спецслужбі додали, що "противника видавлено на територію України, де по ньому завдано масованого артилерійського удару".

Раніше російський ТАСС з посиланням на очевидців повідомляв, що "українські диверсанти", які проникли на територію брянської області, "не виявляють ознак активності".

"На території рф нікого з української групи вже немає, вони всі вийшли", - розповів один із співрозмовників агентства.

Контекст

Російські ЗМІ повідомили, що у брянській області відбулося зіткнення з нібито "українськими диверсантами".

За попередніми даними російських соцмереж, "група з 50 озброєних людей із жовтими пов'язками зайшла на територію селища сушани брянської області, та взяла у заручники частину жителів. Одні змогли втекти, інші закрилися у своїх будинках".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов про події на брянщині: у рф розгортається рух російських антифашистів-ополченців

Також повідомлялося, що у заручниках нібито “перебувають, як мінімум, чоловік, жінка та двоє дітей”.
Окрім цього, російські медіа заявили, що у прикордонному селищі сушани “триває бій, чути вибухи”.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що історія з українськими ДРГ в рф - абсолютно свідома провокація, в умовах, коли "росія хоче налякати своїх", а тим часом партизанський рух в рф стає сильнішим.

Нагадаємо, що в ОК “Північ” попереджали, що російські окупанти готують можливі провокації. Зокрема, зафіксовано рух колон військової техніки ворога у районі кордону із Чернігівською областю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП