u-genichesku-okupanti-zatrimali-deputata-vid-partiyi-sluga-narodu-oleksiya-konovalova

У Генічеську окупанти затримали "cлугу народу" Олексія Коновалова

 • 191423 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. У Генічеську Херсонської області російські окупанти затримали депутата Генічеської ради від партії "Слуга народу" Олексія Коновалова. Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, інформує УНН.

Деталі

"Сьогодні близько 10:00 години Олексій Коновалов разом із дружиною рухалися на авто у напрямку с. Генічеська Гірка — Генічеськ. На посту окупантів, що біля зруйнованого мосту, відбулася перевірка документів", — написав Соболевський.

За його словами, російські військові мають списки "цікавих їм осіб", до яких увійшов і Олексій Коновалов. Його затримали та перевезли до Вищого професійного училища №17 у Генічеську. Зв’язку із депутатом немає. Дружина залишилися на місці, її окупанти не чіпали.

Олексій Коновалов є директором КП "Комунсервіс" у селі Щасливцеве. Він відповідальний за функціонування нормальної життєдіяльності громади і розв’язання багатьох гуманітарних питань.

Соболевський додав, що наразі уточнюють інформацію щодо викрадення голови Голої Пристані Олександра Бабіча та голови Каланчака Світлани Фоміної. 

Нагадаємо

25 березня на Чернігівщині у Сновській міській громаді російські окупанти викрали сімох жителів, серед яких був і міський голова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП