u-genshtabi-kazhut-scho-zagroza-raketnikh-ta-aviatsiynikh-udariv-z-bilorusi-zberigayetsya

У Генштабі кажуть, що загроза ракетних та авіаційних ударів з білорусі зберігається

 • 150508 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів по об’єктах на території України з території білорусі. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без суттєвих змін. Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь на ротаційній основі продовжують виконувати завдання з охорони білорусько-українського кордону, угруповання посилено підрозділами бригад внутрішніх військ міністерства внутрішніх справ республіки. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів по об’єктах на території України", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що з метою забезпечення посиленого адміністративно-поліцейського та контррозвідувального режимів в республіці білорусь до 31 серпня 2022 року вводяться тимчасові обмеження на в’їзд та перебування у прикордонних з Україною Брагінському, Лоївському та Хойницькому районах Гомельської області.

Доповнення

білорусь у безпосередній близькості від державного кордону з Україною, розгорнула маневрову групу радіоелектронної боротьби.

На території Брестської області підрозділи білоруських військ відпрацювали питання умовної ліквідації незаконних збройних формувань у міських умовах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП