u-genshtabi-ne-viklyuchayut-provedennya-rosiyeyu-provokatsiyi-u-neviznanomu-pridnistrovyi

У Генштабі не виключають проведення росією провокації у невизнаному Придністров'ї

 • 107200 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. росія може влаштувати провокації на території Придністровського регіону Молдови. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«На території Придністровського регіону Республіки Молдова обстановка залишилась без суттєвих змін. Особовий склад підрозділів оперативної групи російських військ продовжує перебувати у підвищеному ступені бойової готовності. В регіоні не виключається проведення провокацій російською стороною», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що кораблі чорноморського флоту російської федерації в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжують виконувати завдання з ізоляції району ведення бойових дій, ведення розвідки та вогневої підтримки на приморському напрямку.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський повідомляв, що наступ росії на Україну з боку невизнаного Придністров’я цілком можливий. Проте Україна не бачить дуже великої загрози, оскільки там може бути до 15 тисяч військових, які не дуже готові.

Помічник голови Держприкордонслужби України — прессекретар Андрій Демченко повідомляв, що росія може використати невизнане Придністров’я для нарощування агресії проти України.

Українські Національні Новини

Суспільство