u-genshtabi-povidomili-detali-pro-vtrati-voroga-za-ostannyu-dobu

У Генштабі повідомили деталі про втрати ворога за останню добу

 • 1039549 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. У вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ повідомляються деталі про втрати, які зазнав ворог, передає УНН.

Деталі

«Противник продовжує зазнавати втрат. Так, 2 грудня в результаті вогневого ураження району зосередження противника у місті Старобільськ Луганської області, втрати ворога склали близько 30 військовослужбовців пораненими та 14 - загиблими.

Протягом 2 грудня, в Мелітопольському та Василівському районах Запорізької області, окупанти втратили понад 270 осіб пораненими. Інформація щодо загиблих уточнюється», - йдеться у зведенні.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також удар по позиції зенітно-ракетного комплексу окупантів.

«Також, в районі населеного пункту Підгородне Донецької області, було збито ворожий літак. Інформація щодо його типу уточнюється.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 пункти управління, склад боєприпасів та 2 райони зосередження особового складу і ОВТ ворога», - повідомили у Генштабі.

Українські Національні Новини

Війна