u-genshtabi-zapevnili-scho-zhodnikh-rozkoliv-vseredini-viyskovogo-kolektivu-nemaye

У Генштабі запевнили, що жодних розколів всередині військового колективу немає

 • 248958 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. У Генеральному штабі ЗСУ заявили, що керуються принципом єдиноначальності і не допускають всередині військового колективу розколів. Будь-які політичні спекуляції довкола конкретних дій на тому чи іншому напрямку і відверто провокативне намагання втягнути у це вище військово-політичне керівництво держави неприпустимі, передає УНН.

Деталі

В Генштабі наголошують, що єдність і командна робота - запорука успіху.

«І зрозуміло, що деяким блогерам абсолютно точно не слід сьогодні розповідати про неіснуючі конфлікти, що позначається на наших спроможностях та консолідації. Ще раз: не треба говорити про те, чого немає і що призводить до суспільного непорозуміння», - наголосили в Генштабі.

Генштаб повідомляє, що попереду багато роботи, яка вимагає взаєморозуміння, довіри і поваги.

«Багато нами вже зроблено, але попереду ще більше роботи, яка вимагає взаєморозуміння, довіри і поваги. Від солдата, який у цю мить звільняє черговий населений пункт України чи тримає свою ділянку фронту, та командного складу, який працює над розробкою конкретних планів, до Верховного Головнокомандувача, ми об’єднані спільною метою - перемогти кровного ворога!», - йдеться в заяві.

Доповнення

Журналіст Юрій Бутусов заявляв, що нібито Президент спровокував конфлікт у військовому керівництві, відзначивши звільнення Ізюма разом з генералом Олександром Сирським, не запросивши й не відмітивши заслуги Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

У липні радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомляв, що немає ніякого конфлікту між Президентом України Володимиром Зеленський та Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Українські Національні Новини

Політика