u-genshtabi-zayavili-pro-likvidatsiyu-sche-odnogo-predstavnika-kerivnogo-skladu-armiyi-rf

У Генштабі заявили про ліквідацію ще одного представника керівного складу армії рф

 • 159759 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Захисниками та захисницями України був ліквідований командир першого мотострілецького полку другої мотострілецької дивізії першої танкової армії західного військового округу підполковник Денис Мєжуєв, два його "колеги" отримали важкі поранення. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 18:00 21 квітня, пише УНН.

Цитата

"Ворог продовжує зазнавати значних втрат в особовому складі та військовій техніці. За уточненими даними, захисниками та захисницями України, був ліквідований командир першого мотострілецького полку другої мотострілецької дивізії першої танкової армії західного військового округу підполковник Денис Мєжуєв. Також отримали важкі поранення та знаходяться на лікуванні в москві два представники керівного складу цього ж з’єднання – полковник Харитонов та підполковник Смірнов", - інформує Генштаб.

Деталі

Крім того, за даними ГШ, значно деморалізує особовий склад окупаційних підрозділів проведена примусова мобілізація на невизнаних територіальних утвореннях Донецької та Луганської областей, незадовільне харчування, низьке фінансове та матеріальне забезпечення особового складу, що прибув на доукомплектування регулярних підрозділів російської федерації.

Нагадаємо

За інформацією Генерального штабу станом на ранок 21 квітня загальні бойові втрати рф внаслідок вторгнення в Україну в особовому складі становлять приблизно 21 000 осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП