u-gonkongu-prodali-naydorozhche-mistse-dlya-parkuvannya-za-1-3-mln-dol

У Гонконгу продали найдорожче місце для паркування за 1,3 млн дол.

 • 18074 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. За рекордні 1,3 мільйона доларів було продане місце для паркування в одному з найбільш дорогих апартаментів Гонконгу. Попередній рекорд також належав цьому місту. Про це УНН повідомляє з посиланням на South China Morning Post.

Цитата

“Місце для паркування автомобілів на ексклюзивній вершині гори Ніколсон на Піку було продано більш ніж за 10 мільйонів гонконгських доларів (1,3 мільйона доларів США), побивши світовий рекорд, встановлений у 2019 році, повідомляє джерело, знайоме з продажем”, — йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що минулого місяця розробники Wharf (Holdings) і Nan Fung Group продали 29 паркомісць на другому та третьому етапі розкішного проекту шляхом закритого тендеру для власників будинків, причому одне з місць було продано на суму понад 10 млн. гонконгських доларів.

Так, ім’я власника найдорожчого паркувального місця у світі в Маунт-Ніколсоні не розкривають. Проте, як повідомляє Bloomberg, раніше найдорожче паркомісце було продане в тому ж Гонконгу у 2019 році — його ціна тоді становила 980 тисяч доларів.

Додамо, що у Гонконгу вартість нерухомого майна одна з найдорожчих у світі через практичну відсутність землі для нових забудов, що збільшує пропозицію в рази.

Доповнення

Шанхай і Токіо — найдорожчі міста для проживання людей, чий добробут обчислюється мільйонами або мільярдами доларів. Гонконг, який займав перше місце минулого року, опустився на третє місце.

Українські Національні Новини

Новини Світу