u-gonkongu-skhvalili-vaktsinu-sinovac-dlya-ditey-vikom-vid-trokh-rokiv

У Гонконгу схвалили вакцину Sinovac для дітей віком від трьох років

 • 20241 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. У Гонконзі схвалили вакцину Sinovac Biotech для дітей від трьох до 18 років. Уряд має намір вакцинувати 100% населення. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

Деталі

Відзначається, що влада прийняла рішення розширити вакцинальну компанію серед своїх громадян. Розширення вікових обмежень пов'язано з тим, що кампанія вакцинації в Гонконзі, що почалася в лютому, відстала від багатьох інших розвинених країн: близько 67% населення були вакциновані двома щепленнями від Sinovac або німецької компанії BioNTech.

У заяві, зробленій у п'ятницю, уряд міста заявив, що закупив 1 мільйон додаткових доз вакцини BioNTech для впровадження третьої дози вакцини проти COVID-19.

Гонконг наслідував приклад Пекіна, зберігши суворі обмеження на поїздки, щоб не допустити нові спалахи COVID.

Незважаючи на те, що останнім часом практично не було випадків зараження на місцевому рівні, а серед населення практично не фіксують нових випадків коронавірусу.

Додамо

Тим часом, Міністерство охорони здоров'я Канади офіційно схвалило вакцину Pfizer-BioNTech для дітей у віці від 5 до 11 років.

Зазначається, що доза (10 мкг) для дітей 5-11 років становить одну третину дози, призначену для дітей віком від 12 років. Це тому, що здорові діти мають більш сильну імунну систему в порівнянні з молоддю і дорослими, вказали у відомстві.

Українські Національні Новини

Здоров'я