u-gpu-ye-informatsiya-scho-na-maydani-dvokh-lyudey-rozstrilyali-zi-snayperskoyi-gvintivki

У ГПУ є інформація, що на Майдані двох людей розстріляли зі снайперської гвинтівки

 • 11083 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. У департамента спецрозслідувань ГПУ є дані про те, що двоє осіб були розстріляні на Майдані зі снайперської гвинтівки. Про це заявив начальник департаменту Сергій Горбатюк в ефірі "112 Україна", передає УНН.

"Також є два убитих калібру, який підходить до снайперської гвинтівки", - сказав С.Горбатюк.

Раніше Генпрокурор Ю.Луценко повідомив, що наразі по злочинах під час Революції Гідності 35 осіб засуджено, по 152 особах тривають судові процеси.

Нагадаємо, що в АП підтвердили інформацію про те, що П.Порошенко надав свідчення у справі Майдану 18 листопада.

Як повідомляв УНН, 9 серпня у Генеральній прокуратурі України офіційно повідомили, що запросили на допит як свідків у “справі Майдану” Президента України Петра Порошенка, голову Верховної Ради Андрія Парубія, секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова, колишнього Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та інших високопосадовців.

Вже надали свої пояснення у ГПУ стосовно подій на Майдані голова Верховної Ради України Андрій Парубій, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, міністр культури Євген Нищук, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, екс-прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП