u-groznomu-stavsya-terakt-ye-zagibli

У Грозному стався теракт: є загиблі

 • 11736 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. У столиці російської Чечні Грозному група невідомих вчинила спробу нападу на церкву Михайла Архангела. У наслідок теракту були вбиті 7 чоловік. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу СК РФ.

"Слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Чеченській Республіці порушено кримінальну справу за фактом нападу на парафіян церкви Архангела Михайла в місті Грозному. Кримінальну справу порушено за статтею 317 КК РФ (посягання на життя співробітника правоохоронного органу). За попередніми даними, в результаті нападу вбито двоє співробітників поліції, які охороняли церкву, ще двоє співробітників поліції поранено, також вбито одну людину з числа цивільних осіб - встановлено, що він був прихожанином. Четверо бойовиків знищені. У них були виявлені ножі та гладкоствольну рушницю", - сказано у повідомлені.

Як повідомляв УНН, у місті Джелалабад на сході Афганістану сталася серія з трьох вибухів. Загинули 8 людей, поранені — 45.

Нагадаємо, щонайменше троє смертників атакували дві поліцейські дільниці у столиці Афганістану Кабулі, загинули двоє правоохоронців, ще шестеро людей поранені.

Українські Національні Новини

Новини Світу