u-gur-nazvali-chotiri-aspekti-deokupatsiyi-krimskogo-pivostrova

У ГУР назвали чотири аспекти деокупації Кримського півострова

 • 589686 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Кримський півострів знову стане популярним українським курортом, процес його деокупації включатиме чотири аспекти. Таку заяву представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадима Скібіцького цитують у ГУР МОУ, пише УНН.

Деталі

Українська розвідка, як зазначається, ретельно відслідковує динаміку настроїв населення в окупованому Криму, і "ставлення до москви на півострові змінюється як у тих, хто має постраждалих від війни родичів на материковій частині України, так і у симпатиків російського окупаційного режиму у Криму після його звірств та воєнних злочинів".

"Щодо деокупації Кримського півострова представник воєнної розвідки зауважив, що процес включатиме військовий, економічний, соціально-гуманітарний та юридичний аспекти", - зауважуть у ГУР МОУ.

Цитата

"Після відновлення територіальної цілісності України у Криму буде реалізовано комплекс необхідних програм для відновлення там нормального і безпечного життя. Кримський півострів знову стане популярним українським курортом", - зауважує представник ГУР МО України.

Доповнення

Віцепрем’єр - очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук під час наради, присвяченій підготовці реінтеграції Криму, заявила, що "вже зараз" слід готувати спеціалістів для роботи на півострові.

Українські Національні Новини

Політика