u-instagram-pochali-prikhovuvati-layki-pid-postami-koristuvachiv

У Instagram почали приховувати лайки під постами користувачів

 • 29638 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Соціальна мережа Instagram почала приховувати кількість лайків під записами своїх користувачів. Про це повідомляється на сторінці соцмережі в Twitter, передає УНН.

"З сьогоднішнього дня ми розширюємо нашу тестову програму приватного лічильника лайків на весь світ. Якщо ви берете участь в тесті, ви більше не побачите загальну кількість лайків і переглядів під фотографіями і відеозаписами, опублікованими в стрічці, якщо вони розміщені не вами", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що раніше проведені тестові запуски цього нововведення в Австралії, Бразилії, Ірландії, Італії, Канаді, Новій Зеландії і Японії показали позитивні результати, в зв'язку з чим прийнято рішення про розширення програми.

Представник соцмережі раніше пояснював, що її керівництво вирішило приховувати лайки, щоб "знизити рівень тиску" і "щоб в Instagram було менше почуття змагання".

Згідно із задумом, у передплатників залишиться можливість бачити лише імена кількох людей, які відзначили фото як вподобане, лічильник лайків при цьому буде прибраний з інтерфейсу. Статистика позитивних відгуків все одно залишиться доступною самому автору поста.

Як повідомляв УНН, компанія Twitter раніше інформувала про те, що перестає розміщувати рекламу державних ЗМІ в стрічках новин своїх користувачів. Громадські ЗМІ, що фінансуються за рахунок платників податків, це правило не торкнеться, уточнюється в повідомленні.

Українські Національні Новини

Новини Світу