u-kabmini-ochikuyut-scho-rada-nayblizhchim-chasom-rozglyane-50-yevrointegratsiynikh-zakonoproektiv

У Кабміні очікують, що Рада найближчим часом розгляне 50 євроінтеграційних законопроектів

 • 125035 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Очікується, що Верховна Рада найближчим часом розгляне 50 поданих і узгоджених євроінтеграційних законопроектів. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду, передає УНН з посиланням на Кабмін.

Цитата

«Ми не відкладаємо впровадження європейських директив та правил на завершення війни. Робимо це зараз. Найближчим часом ми очікуємо, що Парламент розгляне 50 поданих і узгоджених євроінтеграційних законопроектів. Так само незабаром міністерства завершать підготовку всіх законопроектів, які стосуються виконання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом», - розповів Шмигаль.

Доповнення

1 липня Верховна Рада України під час засідання підтримала низку важливих технічних євроінтеграційних законопроектів, яких від України очікують європейські партнери.

Нагадаємо

1 липня сесійній залі Верховної Ради України встановили прапор Європейського Союзу. Також через відеозв'язок у парламенті виступила президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

Президент Володимир Зеленський, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук та премʼєр-міністр Денис Шмигаль підписали спільну заяву щодо повноцінного членства України в Європейському Союзі.

Українські Національні Новини

Політика