u-kamyanets-podilskomu-goriv-gotel-sered-prichin-rozglyadayut-pidpal

У Кам'янець-Подільському горів готель: серед причин розглядають підпал

 • 44232 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Пожежа сталася у будівлі колишнього готелю "Україна" у Кам'янець-Подільському, що на Хмельниччині. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, передає УНН.

"2 червня о 20:54 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу недіючої будівлі колишнього готелю "Україна", що у м. Кам’янець-Подільський на вул. Л. Українки. Негайно за підвищеним номером виклику на місце події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи Кам'янець-Подільського гарнізону", – йдеться в повідомленні.

Прибувши на місце інциденту, рятувальники встановили, що горить покрівля будівлі готелю.

О 22:10 пожежу площею 300 кв.м. було локалізовано, а о 22:30 – ліквідовано.

"Всього до гасіння пожежі було залучено 10 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки та 25 рятувальників, в тому числі підрозділи місцевих пожежних команд та добровільних пожежних дружин гарнізону. Нещасних випадків на пожежі не було", – зазначили у ДСНС.

Зазначено, що на даний час будівля не експлуатується та знаходиться на реконструкції з 2000 року. Тож на момент виникнення пожежі ні персоналу, ні гостей у будівлі не було.

"Серед причин, що розглядаються в ході слідства, що проводять правоохоронні органи, – підпал та необережне поводження з вогнем невстановленою особою", – розповіли рятувальники.

Нагадаємо, в палаті хірургічного відділення обласної клінічної лікарні ім. І.Мечникова у Дніпрі сталася пожежа, внаслідок чого постраждала одна людина. За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ст. 270 КК України. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Більше 100 автівок зібрались у чергах на КПВВ на Донбасі

     • 7818 переглядiв

    Ізраїль вразив ще п'ять цілей ХАМАС в секторі Гази

     • 9377 переглядiв

    Німецькі політики не планують їхати на ЧС-2018 в Росії

     • 14020 переглядiв