u-kandidata-v-nardepi-vid-slugi-narodu-kunitskogo-znayshli-podviyne-gromadyanstvo

У кандидата в нардепи від "Слуги народу" Куницького знайшли подвійне громадянство

 • 4256 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. У кандидата в народні депутати від партії "Слуга народу" Олександра Куницького знайшли подвійне громадянство - України та Ізраїлю. Про це йдеться в сюжеті " 5 каналу ", передає УНН.

Так в сюжеті повідомляється, що по 169-му одномандатному виборчому округу в місті Харків від партії "Слуга народу" буде балотуватися блогер з ізраїльським громадянством - Олександр Куницький (Zpsanek). Чоловік не проживає в Харкові.

Про наявність у Куницького громадянства Ізраїлю свідчимо надана ізраїльським Відомством з питань корпорацій виписка про заставу майна "громадянина Ізраїлю Олександра Куницького".

Управління з питань населення і міграції держави Ізраїль видало довідку про те, що останнім адресою, за якою був зареєстрований Куницький Олександр Олегович: 3229721 м Хайфа, вул. га-Тихон, 7, 2.

Сам Олександр Куницький наявність громадянства Ізраїлю спростовує.

У сюжеті "5 каналу" зазначається, що сам блогер ще до початку виборчої кампанії "продемонстрував своє громадянство Ізраїлю, перебуваючи дам тривалий час, про що говорять матеріали, опубліковані в його відеоблозі".

Так, на одному з відео, продемонстрований в сюжеті телеканалу, Куницький сперечається з поліцейським і називає своє місце проживання в Ізраїлі в місті Хайфа.

У сюжеті йдеться, що крім того, є ще один прецедент, який вказує на ізраїльське громадянство Олександра Куницького - він нібито вимагав перекладача з української мови на своє рідне іврит. У 2018 році в Борисполі на Київській автотрасі відеоблогер, спілкуючись з поліцією, звинуватив правоохоронців у незаконному блокуванні його авто.

Українські Національні Новини

Політика