u-karpatakh-turistka-zirvalas-v-uschelinu

У Карпатах туристка зірвалась в ущелину

 • 19581 переглядiв

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК. 5 лютого. УНН. На горі Піп Іван Мармароський під час проходження туристичного маршруту дівчина зірвалась з карниза і впала в ущелину. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту населення Івано-Франківської облдержадміністраціЇ, передає УНН.

У неділю 4 січня о 17:20 до рятувальників надійшло повідомлення від начальника чергової зміни ОКЦ у Закарпатській області про те, що на горі Піп Іван Мармароський (поблизу з румунським кордоном) під час проходження туристичного маршруту громадянка зірвалася з карниза та впала в ущелину, за нею стрибнув громадянин.

За словами третьої туристки, яка була на вершині, потерпілих не було видно. До пошукових робіт залучили співробітників Рахівського ПРВ Закарпатської області, які, в свою чергу, попросили допомоги в івано-Франківських гірських рятувальників.

О 19:40 до пошукових робіт залучили 5 людей та одну одиницю техніки, але цього виявилося недостатньо, і о 23:10 додатково оголошено збір ще одного пошуково-рятувального відділення. Усього до пошукових робіт було 27 рятувальників та п’ять одиниць техніки.

О 01:55 рятувальниками ПРВ Ясіня Закарпатської області знайдено третю туристку, стан дівчини задовільний.

Станом на 05:10 пошукові роботи завершені, зниклих осіб знайдено в задовільному стані.

Як повідомляв УНН, у Карпатах туристів з Києва накрило лавиною.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП