u-karpatakh-vipalo-do-30-santimetriv-snigu

У Карпатах випало до 30 сантиметрів снігу

 • 12403 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. На ранок середи, 16 січня, сніжить у західних областях, у гірській місцевості випало до 30 см снігу та до 15 см на низовині, невеликий сніг у Донецькій та Луганській областях, де за добу випало до 8 см снігу. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані "Укравтодору".

"Станом на 8:00 16 січня опади у вигляді снігу спостерігаються у західних областях, де випало від 5 см до 30 см в гірській місцевості та від 1 см до 15 см на низовині, також опади у вигляді невеликого снігу у Донецькій та Луганській областях, де за добу випало від 2 см до 8 см снігу. На решті території без опадів. Температура повітря коливається -14°...0° С", - повідомили у відомстві.

Як зазначається, на перевальних ділянках доріг спостерігається сніг. Температура повітря -1...-9° С, покриття на перевалах засніжене.

"Стан покриття на автодорогах державного значення: в областях, де йде сніг, місцями засніжене, у решті областей місцями мокре... Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано", - повідомили в "Укравтодорі".

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 805 одиниць техніки та 1220 робітників.

Нагадаємо, у Карпатах очікуються снігопади та хуртовини.

На дорогах в Альпах обмежили рух через негоду.

Українські Національні Новини

Суспільство