u-kazakhstan-poletiti-vazhko-reys-z-kiyeva-do-almati-skasovano

У Казахстан полетіти складно: рейс з Києва до Алмати скасовано

 • 21743 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. На табло міжнародного аеропорту "Бориспіль" зник рейс в Алмати, попередньо запланований на 12:45 сьогодні. У пресслужбі аеропорту сказали — найімовірніше рейсу не буде, пише УНН.

Цитата

"Зараз у нас рейсу немає, його зняли з табло", — повідомили у пресслужбі.

На запитання про те, чи це означає, що рейсу сьогодні не буде, співрозмовник відповів: "швидше за все".

Деталі

У "Борисполі" порадили уточнити всю інформацію у перевізника – компанії Air Asta, проте всі три номери, вказані на сайті для зв'язку, наразі не відповідають.

У пресслужбі також зазначили, що досі аеропорт не отримував жодних директив щодо рейсів до Казахстану.

Що було раніше

Напередодні в міжнародному аеропорту "Бориспіль" повідомили про перенесення рейсів "Київ - Алмати" через протести, які спалахнули в Казахстані.

Рейси КС 202 та PS 9102, які мали вилетіти напередодні о 21:40, перенесли на четвер, 6 січня о 12:45.

Додамо

Як стало відомо УНН, у розкладі Міжнародного аеропорту "Бориспіль" раніше не було скасованих рейсів до Казахстану на тлі протестів. Ба більше — на сьогодні мало бути заплановано два рейси до аеропорту Алмати, який захопили мітингувальники.

Тим часом через масові протести в Казахстані аеропорти зупиняють свою роботу і скасовують рейси. Як повідомили місцеві ЗМІ, мітингувальники захопили будинки аеропорту в Алмати.

Крім того, свою роботу зупинив аеропорт в Актау (столиця Мангістауської області). За інформацією представника Air Astana, у Мангістауській області запроваджено режим НС.

Українські Національні Новини

Суспільство