u-kazakhstani-zatrimali-pidozryuvanikh-u-nelegalnomu-prodazhi-nafti

У Казахстані затримали підозрюваних у нелегальному продажі нафти

 • 7100 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Сьогодні у Казахстані під час широкомасштабної операції  було затримано кількох людей, підозрюваних у нелегальному продажі нафти. Про це повідомили у прес-службі Нацбезпеки Казахстану, передає УНН.

У повідомлені вказано, що Комітетом національної безпеки спільно з Національним бюро по протидії корупції і Міністерством внутрішніх справ в Актюбінській області та низці інших регіонів країни розпочато масштабну спецоперацію з припинення діяльності організованих злочинних груп, що займаються розкраданням і незаконним обігом нафти і нафтопродуктів.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів було затримано кількох осіб, яких підозрюють в причетності до розкрадання нафти. У них були вилучені автоцистерни з нафтою і нафтопродуктами.

За повідомленнями Національного комітету безпеки країни, затримані є послідовниками салафітської течії ісламу, яка у Казахстані заборонені і визнана екстремістською.

В даний час правоохоронці проводять обшуки у місцях проживання підозрюваних, а також в деяких підприємствах, які за попередніми даними, займаються легалізацією краденої нафти.

Нагадаємо, ЮНЕСКО включила вид казахської боротьби до списку нематеріальної культурної спадщини.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    NASA оприлюднило нові знімки Сатурна

     • 11188 переглядiв

    У Тель-Авіві повалили “позолоченого Бібі”

     • 7956 переглядiв

    Представників УПЦ КП не пустили до журналіста Р.Сущенка

     • 7566 переглядiв