u-kharkivskii-oblasti-vybukhnuv-truboprovid-na-mistsi-pratsiuiut-riatuvalnyky

У Харківській області вибухнув трубопровід, на місці працюють рятувальники

 • 20725 переглядiв

У Харківській області стався вибух нафтопроводу, що спричинив 70-метровий стовп полум'я та розплавлення асфальту в радіусі 40 метрів через сильну спеку.

На Харківщині вибухнув трубопровід. Стовп полум'я висотою близько 70 метрів, а температура горіння настільки висока, що плавиться асфальт. На місці працюють рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій, а причини загоряння встановлюються. Про це повідомляють харківські Telegram-канали, передає УНН.

Деталі

Як повідомляють місцеві Telegram-канали, що на Харківщині вибухнув трубопровід. Стовп полум'я висотою близько 70 метрів, а температура горіння настільки висока, що у радіусі 40 метрів плавиться асфальт.

У Головному управлінні ДСНС Харківської області журналісту УНН уточнили, що вибух спричинений не обстрілами, а деталі будуть відомі згодом. На місці працюють рятувальники.

Нагадаємо

У підвалі дев’ятиповерхівки у Харкові сталося загоряння. Рятувальники вивели на свіже повітря 15 мешканців будинку, з яких 3 - діти, а також вдалося врятувати маленьке кошеня.