u-kharkivskiy-oblasti-rozchistili-vzhe-ponad-170-km-dorig

У Харківській області розчистили вже понад 170 км доріг

 • 124704 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Вже понад 170 кілометрів доріг Харківської області очищено від наслідків бойових дій. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, передає УНН.

Цитата

"Тільки сьогодні (27 вересня - ред.) до роботи залучено 37 одиниць спецтехніки та 95 робітників", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Фахівці Служби автомобільних доріг області прибирають зруйноване покриття. З доріг забирають сторонні предмети та вивозять залишки знищенної техніки.

Тимошенко додав, що там, де все вже очищено, проводять ремонтні роботи – лагодять пошкоджене металеве бар’єрне огородження.

"Поруч з Харковом спеціалісти працюють, щоб можна було швидко і безпечно доїхати до Шестакового і Старого Салтова. Робимо все для того, щоб покращити логістику в регіоні. Так люди зможуть швидше отримувати необхідну допомогу. Наша мета - якнайшвидше відновити безпеку та нормальне життя для мешканців деокупованих населених пунктів", - наголосив він.

Доповнення 

Завдяки наступальним діям української армії у Харківській області від російських окупантів звільнено вже 454 населені пункти.

Кабінет Міністрів України виділив 70 млн гривень на відбудову пошкодженої філії "Теплоелектроцентраль-3" комунального підприємства "Харківські теплові мережі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через ворожі обстріли на Харківщині 9 тисяч людей евакуювали у безпечні населені пункти

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Харківській області розчистили вже понад 170 км доріг

     • 124704 переглядiв

    Австрія засуджує погрози росії щодо ядерної зброї - МЗС

     • 127839 переглядiв

    ОК "Південь": у Кривому Розі ППО знищило ворожу ракету

     • 145396 переглядiв