u-kharkovi-blyzko-60percent-budynkiv-z-opalenniam-y-blyzko-40percent-zi-svitlom-terekhov

У Харкові близько 60% будинків з опаленням, й близько 40% зі світлом – Терехов

 • 100292 переглядiв

У Харкові майже всі будинки мають водопостачання, близько 60% підключені до опалення, і близько 40% мають електрику, відновлену після російських атак, за словами мера міста.

У Харкові практично всі будинки з водою. Близько 60% будинків підключені до опалення та близько 40% зі світлом. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Ситуація дуже важка. Сьогодні працюють працівники Харківобленерго, Укренерго, наше комунальне підприємство долучилося, щоб відновити енергопостачання

- сказав Терехов.

За його словами, практично всі будинки харків’ян сьогодні з  водою.

Ми маємо сьогодні підключення водомережі. Практично всі будинки харків’ян сьогодні з водою та каналізацією. Близько 60% будинків харків’ян підключені до опалення. Що стосується енергетики, то є відключення, є включення. Тобто сьогодні енергетики стабільно не можуть подати електропостачання для всього міста, але працюють над відновленням. Близько 40% будинків харків’ян заживлено і вони з електроенергією

 - розповів Терехов.

Доповнення

23 березня Президент України Володимир Зеленський розповів, що у Харкові підключають до електроенергії побутових споживачів після масованої атаки рф у ніч на 22 березня.

22 березня повідомлялося, що у  Харкові енергетики розробили план відновлення електропостачання, який складається з двох послідовних етапів. Першочерговим завданням є забезпечення живлення критичних об'єктів. Потім відбудеться відновлення стандартної схеми електропостачання.