u-kharkovi-lobove-zitknennya-toyota-i-zaz-dvoye-lyudey-zaginuli

У Харкові лобове зіткнення Toyota і ЗАЗ - двоє людей загинули

 • 20782 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. У Харкові вранці сталася ДТП за участю легковиків Toyota і ЗАЗ: двоє людей загинули на місці, двоє не постраждали і відмовилися від госпіталізації. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ГУНП у Харківській області.

"У Харкові поліцейські встановлюють обставини аварії, в якій загинули дві людини. Аварія сталася 21 жовтня о 07:00 на 493 км автодороги М-03 "Київ-Харків-Довжанський", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що за адресою відбулось лобове зіткнення автомобілів ЗАЗ та Toyota. У результаті автопригоди на місці ДТП загинули 41-річний водій та 37-річна пасажирка легковика ЗАЗ.

"В іномарці знаходилися два чоловіки – 21 та 19 років. Вони не постраждали. Від госпіталізації відмовились. За попередньою інформацією, молодики знаходились у стані алкогольного сп'яніння. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України. Всі обставини аварії наразі встановлюються", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Харкові напередодні ввечері сталася автоаварія за участю автомобіля для конвоювання, який перевозив до слідчого ізолятора кількох арештованих людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові лобове зіткнення Toyota і ЗАЗ - двоє людей загинули

     • 20782 переглядiв