u-kharkovi-nova-dtp-za-uchasti-infiniti-zaginula-zhinka-pishokhid

У Харкові нова ДТП за участі Infiniti. Загинула жінка-пішохід

 • 21254 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. У Харкові сталась ще одна ДТП за участі Infiniti. Як повідомляють у соцмережах, у результаті аварії загинула жінка-пішохід, передає УНН.

Цитата

"... знову збили пішохода! Цього разу Infiniti на пр. Героїв Сталінграда. Жінка лежить на проїжджій частині непритомною. Швидка на місці. UPD: повідомляється, що жінка загинула від отриманих травм", - повідомив Telegram-канал "ХС.Харків".

Додамо

За інформацією Telegram-каналу, жінку, ймовріно, від удару відкинуло на Део Ланос, що проїжджав повз. Але офіційної інформації від поліції поки немає.

Також у соцмережах поширюють повідомлення, що за кермом Infiniti була дівчина.

Нагадаємо

26 жовтня близько 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталося зіткнення автомобілів Chevrolet Aveo та Infiniti, що рухався на червоний сигнал світлофора. Внаслідок аварії водій Chevrolet загинув на місці. Трьох пасажирів Infiniti — двох чоловіків 19-ти років і 16-річну дівчину з тяжкими травмами доправили до лікарні. У поліції наголосили, що водії обох транспортних засобів ознак алкогольного сп'яніння не мали.

27 жовтня 16-річному водію Infiniti, затриманому через скоєння смертельної автоаварії в Харкові 27 жовтня, оголосили підозру.

28 жовтня суд відправив його до СІЗО на два місяці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП