u-kharkovi-obstrilyali-stadion-metalist-na-liniyi-zitknennya-v-oblasti-boyovi-diyi-golova-ova

У Харкові обстріляли стадіон "Металіст", на лінії зіткнення в області бойові дії - голова ОВА

 • 261648 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Харків та Харківська область минулої доби знову були під ворожими обстрілами. Російські окупанти несуть втрати від українських захисників та обстрілюють мирне населення області, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

"Минулої доби ворог обстрілював з РСЗВ Київський та Слобідський райони Харкова та Харківський, Чугуївський, Богодухівський, Красноградський, Лозівський та Золочівський райони області", - повідомив голова ОВА у Telegram.

Деталі

З його слів, у Харкові був обстріляний стадіон "Металіст" та інфраструктура Київського району. Вночі внаслідок влучання снаряду росіян сталася пожежа в приватному будинку в Київському районі. Рятувальники дістали з-під завалів 52-річного чоловіка. Він серйозно не постраждав. Поранення отримала 70-річна жінка. Загалом у Харкові поранення отримали 3 особи.

В області, за даними голови ОВА, під обстріли окупантів потрапляють житлові будинки, господарськи об'єкти, критична інфраструктура. У селі Дергачі під удар потрапило приватне підприємство, сталася пожежа. У селі Слобожанське Красноградського району внаслідок обстрілу знищено більше ніж 20 автомобілів. Через влучання боєприпасів в області горять ліси та трава.

У селі Дергачі 1 людина загинула, 2 отримали поранення. У селі Чорноглазівка Богодухівського району 1 людина загинула. В Ізюмському районі – 1 поранений. У селі Уди Богодухівського району 1 поранений.

"Загалом за добу в області 2 загиблих, 7 поранених", - зазначив Синєгубов.

"На лінії зіткнення на Харківщині тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на обороні. Проводить дистанційне мінування місцевості. У районі Ізюма продовжуються спроби наступу в напрямку Довгеньке та Долина. Наші захисники тримають позиції та надають ворогу адекватну відсіч. Ворог несе великі втрати в живій силі та техніці", - зазначив голова ОВА.

Доповнення

Генштаб ЗСУ повідомив, що підрозділи ЗСУ успішно відбили штурм на напрямку населеного пункту Довгеньке. Завдали російським окупантам втрат. Ворог відійшов.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП