u-kharkovi-shukayut-vibukhivku-v-chotirokh-adminbudivlyakh

У Харкові шукають вибухівку в чотирьох адмінбудівлях

 • 11573 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. У Харкові у поліцію повідомили, що в чотирьох адмінбудівлях по вулиці Шевченка закладена вибухівка. Наразі правоохоронці перевіряють інформацію, передає УНН із посиланням на повідомлення ГУ НП у Харківській області.

Деталі

"22 січня о 14:00 ... надійшло повідомлення про те, що в чотирьох адмінбудівлях по вулиці Шевченка закладена вибухівка", - йдеться у повідомленні.

За адресами виїхали слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області. На даний час правоохоронці проводять огляд місць подій.

Як повідомили в поліції, інформація зареєстрована у Єдиному обліку заяв і повідомлень Харківського районного управління поліції №1.

Варто нагадати

На тижні кілька хвиль "мінувань" прокотились Одесою. Так, 15 січня до поліції надійшло повідомлення про загрозу вибуху у 185-ти дошкільних дитячих закладах Одеси.

А 13 січня в Одесі "замінували" 26 дитсадків, будівлю суду та обласної прокуратури. 

20 січня правоохоронці отримали нове повідомлення - "186 дитячих садочків та учбово-виховальних комплексів заміновані". Перевірки тривала цілий день - вибухівку не знайшли.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП