u-kharkovi-sogodni-obiratimut-zapobizhniy-zakhid-ymovirnomu-spilniku-lutskogo-terorista

У Харкові сьогодні обиратимуть запобіжний захід ймовірному спільнику "луцького терориста"

 • 12203 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Суд у Харкові сьогодні обиратиме запобіжний захід ймовірному спільнику Максима Кривоша, який у вівторок захопив заручників в автобусі в Луцьку. Про це УНН повідомив прессекретар прокурора Харківської області Дмитро Чубенко.

“Сьогодні, о другій половині дня мабуть”, — сказав Чубенко.

Він підтвердив, що напередодні 43-річному Дмитру Михайленку було вручено підозру в незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами.

Зі слів прессекретаря, обвинувачення планує вимагати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, напередодні про підозру повідомили Максиму Кривошу, який 21 липня захопив заручників у Луцьку. Запобіжний захід йому повинні обирати також 23 липня.

Як повідомляв УНН, 21 липня вранці у центрі Луцька чоловік із вибухівкою та зброєю захопив автобус із заручниками. Із терористом велись довгі переговори, участь в яких, зокрема, прийняв і президент Зеленський. Пізніше він видалив відео, яке опублікував на вимогу терориста.

Правоохоронці в результаті операції затримали Максима Кривоша. У СБУ повідомили про звільнення у Луцьку 13 заручників терориста.

Ввечері того ж дня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що спільника “луцького терориста” було затримано в Харкові.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП