u-kharkovi-vidkryly-dva-tsentry-rekrutynhu-do-syl-oborony

У Харкові відкрили два центри рекрутингу до Сил оборони

 • 24418 переглядiв

У Харкові відкрилися два рекрутингові центри української армії, які пропонують різноманітні вакансії.

У Харкові запрацювали два центри рекрутингу української армії, повідомив у вівторок голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Деталі

"Відсьогодні у Харкові запрацювали два Центри рекрутингу Української армії. Людина може прийти до рекрутингового центру, який фактично є цивільним консультативно-інформаційним офісом, і ознайомитись з повним переліком вакансій. Ідеться не тільки про ЗСУ, а й Нацгвардію, ДПСУ — загалом систему Сил оборони", - написав Синєгубов у Telegram.

Він зауважив, що вакансії різноманітні, оскільки зараз армія є найбільшим роботодавцем у державі. "Це і кухар, і водій, і ремонтник, і фінансист, і медик, і звісно ж, є ті спеціальності, які звитяжно беруть участь у найгарячіших боях", - вказав він.

Рекрутер, з його слів, може проконсультуватися, а потім, за бажанням, обрати ту посаду і ту військову частину, де він себе бачить. Також діє система повноцінної підготовки майбутніх військових.

"Важливо: у рекрутинговому центрі не вручають повісток і не збирають особисті дані без згоди й потреби", - наголосив Синєгубов.

"Така ініціатива - це продовження реформи системи набору до лав війська. Спільно з Міноборони й громадами й надалі поступово працюватимемо над тим, щоб популяризувати рекрутингові центри, збільшити їх кількість та охоплення по всій області", - вказав голова ОВА.

Раніше

Центри рекрутингу української армії раніше відкрили у Львові, Запоріжжі, Дніпрі.