u-kharkovi-vnaslidok-dtp-dvi-avtivky-vyletily-na-pishokhidnyi-perekhid-postrazhdalo-dvoie-liudei

У Харкові внаслідок ДТП дві автівки вилетіли на пішохідний перехід: постраждало двоє людей

 • 32088 переглядiв

В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Індустріальному районі Харкова постраждали водій і пішохід; поліція розглядає питання про відкриття кримінального провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху.

Сьогодні, 20 грудня, в Індустріальному районі Харкова стала дорожньо-транспортна пригода, внаслідок чого постраждало дві людини. Про це з посиланням на Головне управління національної поліції в Харківській області, передає УНН.

Деталі

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 грудня близько 14:40 на вулиці Миру. 38-річна водійка автомобіля "KIA SPORTAGE" не надала перевагу в русі автомобілю "СІТRОЕN" під керуванням 40-річної жінки. В результаті зіткнення обидві автівки вилетіли на пішохідний перехід

- резюмували в Нацполіції.

Троє військових загинули в ДТП на Львівщині, розпочато провадження - ДБР18.12.23, 11:56 • [views_0]

Зазначається, що внаслідок ДТП  травмами були госпіталізовані до лікарні 38-річна жінка-водій та жінка-пішохід. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група.

Доповнення

Слідчі розв'язують питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварії встановлюються.

Нагадаємо

У Луцьку 36-річний водій Hyundai IX35 у стані сп’яніння спровокував аварію зіткнувшись з електрокаром Volvo XC40. Рівень алкоголю у п'яного водія в 10 разів перевищував допустиму норму. 

Володимир Омельченко

Кримінал та НП