u-kharkovi-vodiy-tikayuchi-vid-politsiyi-skoyiv-dtp

У Харкові водій, тікаючи від поліції, скоїв ДТП

 • 8974 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Водій, який перебував у розшуку, скоїв ДТП, тікаючи від патрульних поліцейських. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Харківської області, передає УНН.

"Сьогодні близько 6-ї години ранку на Окружній дорозі за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль BMW, водій якого здійснив виїзд на смугу зустрічного руху. Під час перевірки особи керманича, поліцейські встановили, що даний громадянин знаходиться в активному розшуку Московським відділом поліції за статтями 185, 263 та 309 Кримінального кодексу України. Під час перевірки чоловік сів до авто та розпочав рух", - йдеться в повідомленні.

На законні вимоги патрульних зупинитися водій не реагував. При цьому він створював аварійні ситуації для інших учасників дорожнього руху. А за декілька хвилин вже на Салтівському шосе водій BMW зіткнувся з Mercedes-Benz, після чого здійснив наїзд на автозаправку. У результаті аварії з громадян ніхто не постраждав. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

"На водія BMW поліцейські склали два адміністративні протоколи - за ст. 122-2 "Невиконання водіями вимог про зупинку" та ст. 124 "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів...". Також для подальшого з'ясування обставин патрульні передали громадянина співробітникам Московського відділу поліції", - зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, патрульні поліцейські в Одеській області влаштували погоню за чоловіком, який у нетверезому стані викрав на АЗС елітний алкогольний напій і сигарети та тікав на "кабріолеті". 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП