u-khersoni-na-naberezhniy-strilyali-u-cholovika-ogolosheno-spetsoperatsiyu-sirena

У Херсоні на набережній стріляли у чоловіка: оголошено спецоперацію "Сирена"

 • 17807 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. У Херсоні оголосили спецоперацію "Сирена", оскільки на набережній парку "Слави" стріляли у чоловіка. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Херсонській області.

"Вчора, 9 жовтня, близько 22:30 на спецлінію "102" надійшло повідомлення, що на набережній парку "Слави" виявлений чоловік у закривавленому одягу. Також заявник повідомив, що причетним до скоєння злочину може бути чоловік, який пересувається автомобілем іноземного виробництва з реєстраційними номерами однієї з європейських країн. Черговий інспектор терміново повідомив отриману інформацію керівництву і за вказівкою начальника поліції Херсонщини Олександра Прокудіна о 22:35 на території міста був введений спеціальний план "Перехоплення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місце події виїхали керівництво обласного главку поліції та Дніпровського відділення поліції, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти.

"Поліцейські з’ясували, що потерпілим є 35-річний житель обласного центру. Попередньо встановлено, що чоловікові були спричинені кілька вогнепальних поранень із невстановленої зброї. Тож о 23:10 на території Херсона та прилеглих до міста районів була введена у дію поліцейська операція "Сирена". Наразі проводяться слідчо-розшукові заходи зі встановлення причетного до замаху на вбивство", - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, у Києві спецпризначенці затримали зловмисника, який стріляв у поліцейського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП