u-khersoni-pyatero-lyudey-otruyilisya-shashlikami

У Херсоні п’ятеро людей отруїлися шашликами

 • 9926 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Вчора було зареєстровано п’ять випадків захворювання на гострий гастроентероколіт серед мешканців м. Херсона та звернення фізичної особи з приводу порушення стану здоров’я. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби Херсонської області.

Своє захворювання постраждалі пов’язують із вживанням шашлику в лаваші, який кожен придбав на одному з об’єктів торгівлі з реалізації кулінарних виробів власного виробництва у м. Херсоні.

Всі особи, що захворіли, за віком старші 17 років та знаходяться на стаціонарному лікуванні в КУ "Херсонська обласна інфекційна лікарня ім. Г. І. Горбачевського".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти підхопили сальмонельоз на поминках у Луцьку

З метою недопущення обігу недоброякісної продукції у торговельній мережі та поширення через харчові продукти інфекційних хвороб, відповідно до вимог санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області вживаються необхідні заходи.

Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області до роботи залучило представників Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Нагадаємо, семеро людей отруїлися після святкування дня народження в селі Суходоли Львівської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП