u-khersoni-rashisti-khochut-rozmistiti-svoyikh-viyskovikh-v-pokinutikh-kvartirakh-rozvidka

Рашисти хочуть розмістити своїх військових у покинутих квартирах Херсона – розвідка

 • 94879 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. У захопленому Херсоні російські окупанти шукають списки покинутих квартир, куди планують розмістити своїх військових. Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони, пише УНН.

Цитата

"В окупованому Херсоні рашисти намагаються навести "російський порядок", спрямований на підтримання окупаційного режиму. Від голів ОСББ мікрорайонів "Таврійський" та "Житлоселище" вимагаються списки порожніх квартир. В них планується розміщення російських військовослужбовців та співробітників спецслужб. Також збільшується кількість блокпостів та пересувних патрулів", - повідомили в ГУР.

Деталі

За даними розвідників, жителів переконують, що просування з боку ЗС України в напрямку Херсону не буде. А отже, потрібно прийняти таку реальність і працювати під керівництвом "нової влади".

Повідомили також, що нещодавно у Херсон прибув так званий "голова ДНР" Денис Пушилін.

"Очікується, що його прибуття пов’язане з організацією антиукраїнських провокацій до 9 травня. А також розв'язання питання "зміни статусу" Херсону", - інформують в управлінні.

Нагадаємо

Як писав УНН, сьогодні у захопленому Херсоні російські окупанти влаштували святкування Дня перемоги – провели ходу на згадку героїв війни.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП